2.11.21

De toekomst

‘Hoe ziet de wereld er uit over 10 jaar?’ vraagt mijn theelabel.
Als we de nieuwsberichten moeten geloven gaan we geen leuke tijd tegemoet, en als de agenda van de New World Order doorgaat, staan we over 10 jaar onder volledige controle van een kleine groepje machthebbers, zijn we van alles onteigend en worden we compleet van hen afhankelijk.

Toch is dat niet de toekomst die ik voor me zie.
Het universum bestaat namelijk uit wetmatigheden; cyclussen die voor de nabije toekomst een welvarende tijd beloven. En, net als kostbare truffels die ondergronds op de haarwortels van bomen groeien, zijn er in de afgelopen jaren heimelijk en minder heimelijk nieuwe initiatieven ontstaan die de oude systemen gaan vervangen.

photographer unknown
We gaan naar een nieuw geldsysteem (niet per se de huidige crypto of de geplande CBDC), naar nieuw internet (denk bijvoorbeeld aan de uitvindingen van Tim Berners Lee), nieuw onderwijs, een nieuwe (holistische) gezondheidszorg, vrije energie, een nieuwe voedselindustrie, nieuwe (universele) samenwerkingen en een nieuwe vorm van spiritualiteit en leiderschap.

Al deze veranderingen vragen de mens om mee te transformeren. In plaats van vast te houden aan het verleden of je zorgen te maken over de toekomst, nodigt deze tijd je uit om te voelen wat je nog wilt leren, wat je wilt behouden en wat wilt je loslaten (niet alleen qua werk, mensen of systemen, maar ook aan emoties, gewoontes en denkwijzen).
Voel, en vorm een visie van je authentieke, toekomstige zelf. En neem daarna elke beslissing met die persoon voor ogen…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten