Een glimp van je ziel bij jou thuis?

Tien jaar lang reisde het schilderij Een glimp van je ziel door Nederland om mensen een rustmomentje te bieden en stil te laten staan bij wat hen bezielt. Ondanks dat het schilderij geen adressen in Nederland meer aan doet is het toch nog mogelijk om Een glimp van je ziel in je eigen omgeving te ervaren. Namelijk in de vorm van een giclée of kaart (A5 formaat).

De giclée is een exacte replica van het origineel; op doek én 25 x 25cm van formaat. De giclée is uitbracht in een gelimiteerde editie van 25 stuks, dus wacht niet te lang met bestellen via artatbiancavanbaast.nl!
De giclée van Een glimp van je ziel is verkrijgbaar voor maar € 265,- (inclusief gratis verzenden in NL). Niet alleen een leuk cadeau voor jezelf, maar ook voor je dierbaren.

“Het schilderij hing in de keuken en was bij binnenkomen direct zichtbaar. Het voelde als een begroeting bij het thuiskomen. De intense blik naar elkaar bracht mij een moment dicht bij mij zelf.” Yvonne S. uit Zutphen gaf enkele weken onderdak aan Een glimp van je ziel.

*Een giclée is een hoogwaardige en moderne kunstdruk die je kunt vergelijken met een zeefdruk.

De kaart op A5 formaat sluit aan bij de serie kaarten die al eerder verkrijgbaar waren van 'Tegenstroom', 'Ziende blind', 'Ecce homo' en 'Three sides to every story; yours, mine and the truth'. De kaarten zijn te koop voor € 2,50 per stuk of als set van 5 voor € 11,50 (inclusief gratis verzenden in NL). Ze zijn te bestellen via artatbiancavanbaast.nl.

"Sinds je me de kaart hebt gestuurd, volg ik meer en meer mijn eigen wijsheid en o, o, o, wat is er veel gebeurd in de tussentijd! Jouw ervaringen inspireren me en ik deel op mijn beurt ook weer mijn ervaringen, om mezelf te blijven ontwikkelen en in de hoop andere mensen te inspireren."Bianca H. uit Barcelona, Spanje2 opmerkingen:

 1. Ha die Bianca,
  zijn deze briefkaarten nog te koop (anno september 2015) ?
  Zo ja , dan stuur ik je een mailtje. Laat me het even weten alsjeblieft .
  Bij voorbaat dank.
  Met groetjes van Eugenie ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dag Eugenie,
   bedankt voor je interesse.
   En ja hoor, de kaarten zijn nog te bestellen. Stuur even een mailtje naar het emailadres hierboven met je bestelling en ik stuur je verdere informatie.
   Liefs,
   Bianca

   Verwijderen