10.7.16

Leestip: Het presence Proces - Stap voor stap naar het nu door Michael Brown

 Het precense-proces - Michael Brown 
In het Presence-proces beschrijft Michael Brown hoe je zelf stap voor stap emoties (uit je verleden) kunt helen zonder dat je daar iets of iemand buiten jezelf voor nodig hebt.
Waarom is het zo belangrijk om die emoties te ‘integreren’? Zodat je keuzes niet langer meer beïnvloed worden door oude pijnen.

Een boek zoals dit, dat voornamelijk gaat over ervaren, is niet het soort boek dat je snel even door leest en daarna weer weglegt. Want ondanks dat het boek uitgebreid ingaat op het hoe en waarom van het proces, inclusief wat het je gaat opleveren, vraagt het boek de lezer zichzelf vooral veel (in) te voelen.

Het Presence-proces leert hoe we ons in een bestek van tien weken (het proces) volledig kunnen verbinden met Aanwezigheid (Presence). Dit proces is veilig, liefdevol en eenvoudig te volgen. Michael Brown is een ervaren gids op deze geleide reis, waarbij hij de lezer praktische technieken en hulpmiddelen aanreikt om de valkuilen in de weg naar een leven in het hier en nu te ontwijken.

Het Presence-proces maakt de weg vrij om terug te keren naar onze authentieke staat van zijn zonder kunstmatige hulpmiddelen of externe activiteiten: geen ingewikkelde ceremoniën, rituelen, dogma's of overtuigingen. Het bewust en gedisciplineerd aanwenden van aandacht en intentie zijn de hoofdpijlers van het proces.

Michael Brown (Zuid-Afrika, 1962) heeft zichzelf genezen van een ernstige neurologische aandoening, waartegen geen geneesmiddel bestaat. Brown ervoer het 'gewaarzijn van het huidige moment' na een indiaanse zweethutceremonie. Hij realiseerde zich dat het lichaam enkel een medium is waardoor Aanwezigheid zich kan manifesteren. Later leerde hij hoe je jezelf op een hoger energetisch trillingsniveau kunt afstemmen en wat de heilzame effecten zijn van een techniek van bewust verbonden ademen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten