1.3.16

Leestip: Playing big door Tara Mohr

Playing Big - Tara Mohr
Ik heb er een hekel aan om onderscheid te maken tussen mannen en vrouwen, we zijn tenslotte allemaal mensen van vlees en bloed. Toch begrijp ik waarom Tara Mohr haar boek speciaal voor vrouwen schreef. Vrouwen hebben een heel ander verleden dan mannen, waardoor we nog heel wat zelfvertrouwen hebben in te halen. Want (zelf)vertrouwen is wat we nodig hebben om onze verlangens, dromen en doelen te verwezenlijken.

Wat heb je nodig om je zelfvertrouwen te laten groeien?
Aanbod komen onder andere
- je innerlijke rechter en je innerlijke mentor.
- hoe maak je onderscheid tussen irrationele angst en de angst die je voelt als je vol verwachting bent?
- zelfdiscipline, werkt het of is er een liefdevollere oplossing mogelijk? 
- hoe vind je je roeping en wat is dat eigenlijk? 
- en hoe maak je nu in één keer die grote sprong vooruit?

In Playing big geeft Tara Mohr je diverse handvaten en oefeningen mee die je helpen jezelf en je dromen te ontwikkelen. Maar omdat elke stap die je maakt weer nieuwe wensen en uitdagingen met zich meebrengt, is dit boek niet een boek dat je doorleest en dan weer weglegt, maar juist een boek dat je regelmatig oppakt als naslagwerk. Het helpt je gewaar te worden waar je je bevindt en wat de volgende stap is die je kunt zetten. 


In Playing Big roept Tara Mohr elke vrouw op om zichzelf niet langer klein te houden maar haar ware ambities en motivaties te onderzoeken en te realiseren. Tara’s jarenlange ervaring op het gebied van mindfulness, coaching en welzijn, gecombineerd met diepgaand onderzoek op wetenschappelijk en spiritueel vlak, resulteerde in de ontwikkeling van Playing Big, een baanbrekend leiderschapsprogramma voor vrouwen.
In tien heldere stappen laat Tara Mohr zien hoe je kunt luisteren naar je innerlijke mentor en ze levert realistische en praktische handvatten om zelfkritiek het zwijgen op te leggen en je roeping te ontdekken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten