28.4.15

Leestip: De wet der resonantie door Pierre Franckh

De wet der resonantie -
Pierre Franckh
In mijn vorige blogpost schreef ik over de wet van aantrekking, ook wel de wet van resonantie genoemd. Er zijn veel boeken over dit onderwerp geschreven, maar één van de betere en uitgebreidere boeken vind ik dit boek van Pierre Franckh.

Wat als alles dat we ooit leerden niet waar was? Wat als het hart niet zomaar een bloedpompend orgaan was, maar een energiebron die frequenties uitzendt? Wat als het hart een elektrisch en magnetisch veld creëert dat niet alleen onze organen aanstuurt, maar ook onze hele omgeving? En wat als je die frequentie zou kunnen beïnvloeden? Zou je dan met je hart je leven kunnen sturen?

Met behulp van direct wetenschappelijk bewijs toont Pierre Franckh niet alleen wat de nieuwste inzichten zijn rondom het functioneren van het lichaam, de kwantumfysica en de moderne wiskunde.
In dit boek bewijst hij niet alleen dat de wet der resonantie in ons dagelijkse leven een overweldigende impact heeft. Franckh leert ons vooral hoe wij die nieuwe inzichten kunnen aanwenden om controle over ons leven te krijgen, op een manier die wij nooit voor mogelijk hadden gehouden.


BoekenBoeken

2 opmerkingen:

 1. Een geweldig boek. Ik heb er ook een DVD van en naderhand nog een werkboek en een dagboek bij gekocht. De aanleiding van deze aankoop was eigenlijk een ánder boek, namelijk 'The Power of Intention' van Dr. Wayne W.Dyer. Zijn boodschap daarin is..."Change the way you look at things and the things you look at will change." Samen met E2 van Pam Grout (Jou gedachten creëren jouw werkelijkheid) , zijn dit voor mij DE boeken die mij kunnen helpen van mijn leven een succes verhaal te maken . Ik ben alleen een langzame schrijver.. dat dan weer wel ..:-D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel voor je reactie.
   E2 van Pam Grout sluit hier inderdaad mooi op aan. En The Power of Intention' van Dr. Wayne Dyer ligt hier klaar om binnenkort gelezen te worden.

   Verwijderen