4.1.21

2021. Is dit het jaar waarop alles weer normaal wordt?

De meeste mensen hopen van wel en vertrouwen op de overheid; de maatregelen, het vaccin en financiële injecties. 
Anderen verwachten pas een oplossing als patenten worden verboden, macht van de rijken wordt ontnomen en het kabinet aftreedt.
Een derde groep (en ja, dit is echt waar!) wacht op buitenaards leven om orde op aarde te scheppen. 
In elke overtuiging zit een kern van waarheid, maar dé waarheid is nog verbazingwekkender!

Laat ik bij het begin beginnen en het zo makkelijk mogelijk uitleggen. 

Ons bestaan begon bij de oerknal: een bron klapte uit elkaar en hieruit is alles voortgekomen. Er zijn geen mensen, dieren, planten, bacteriën et cetera uit andere universa geïmporteerd. Alles en iedereen, inclusief het onzichtbare, zoals lucht, bestaat uit deeltjes bron. 
Deze deeltjes (golfjes eigenlijk) bestaan uit energie en bevatten bewustzijn. 

Als mens denken we gelimiteerd te zijn tot de mogelijkheden van het lichaam. In werkelijkheid zijn er geen grenzen, omdat er enkel een oneindige ruimte aan bronenergie bestaat. 
Galatea of the Spheres - Salvador Dali

Het schijnt dat pasgeboren baby’s hun ouders nog niet kunnen onderscheiden van de rest van hun omgeving. Ik vermoed dat dit komt doordat baby’s hun omgeving waarnemen zoals die is: één oneindig veld aan energie.
Pasgeborenen leren langzaam onderscheid te maken doordat moeder een andere energiefrequentie heeft dan vader, doordat hout een andere frequentie heeft dan metaal en doordat wit een andere frequentie heeft dan rood. 
Elk mens leert zo op jonge leeftijd energie te onderscheiden, te benoemen en daarmee (helaas) te begrenzen.

Een tweespletenexperiment toont aan dat energiegolfjes in deeltjes veranderen (lees: materie), zodra zij geobserveerd worden. Zolang ze niet geobserveerd worden, blijven ze golfjes en hebben ze de potentie ALLES te zijn. 
In 2005 bevestigde professor Richard Conn Henry wat veel natuurkundigen al lange tijd weten; dat het universum immaterieel is. Wat wij ervaren is puur mentaal en spiritueel. Ons bestaan is een illusie!
Brondeeltjes tonen ons datgene waar we (onbewust) van overtuigd zijn. Geloof je bijvoorbeeld dat je ergens slachtoffer van bent, dan zullen brondeeltjes je omstandigheden tonen die dit bevestigen. 

Het higgs(energie)veld, die voor deze illusie zorgt, wordt door sommige deskundigen ook wel de matrix genoemd. Dit is echter NIET dezelfde als in de gelijknamige film.
In de film houdt de matrix mensen onder controle en kan Neo alleen ontsnappen door middel van een rode pil. Voor de echte matrix geldt dit niet.
Die ontstijg je door je energiefrequentie te verhogen. Het hebben van een (illusionair) lichaam biedt wat dat betreft een groot voordeel.

Het lichaam verleent ons namelijk de mogelijkheid om te voelen; we kunnen waarnemen wanneer energie stroomt en wanneer het stagneert. Tevens biedt het keuzevrijheid: kiezen we voor hetgeen dat beweging bevordert of het tegenovergestelde? 
Hoe meer we geloven in beperkingen, hoe minder onze energie stroomt en hoe meer verdichting er optreedt. Het gevolg is een leven dat stroef loopt; de kans op armoede, ziekte, eenzaamheid en gebrek aan inspiratie neemt toe.
You are loved - Bianca van Baast

Het is niet nodig hetgeen hierboven te begrijpen of te geloven. Kiezen voor gedachten, overtuigingen en handelingen die jou opluchten, die jou het gevoel van vertrouwen, liefde en dankbaarheid laten ervaren, en zo laten stromen, is voldoende.
En je helpt er anderen ook mee.
Uit een tweelingfotonen-experiment (een foton is materie, maar kleiner dan een atoom) blijkt namelijk dat wanneer één brondeeltje verandert, ALLE deeltjes per direct mee veranderen. Wat ooit één bron was, is nog steeds één, ondanks de illusie van separatie.
Door je frequentie te verhogen verlicht je dus niet alleen je eigen bestaan, maar ook dat van anderen. 

Hoping for balance -
Bianca van Baast
Heb je geen idee van wat of hoe nu verder? Geen probleem. Deze verlichting gaat min of meer vanzelf. De aarde bijvoorbeeld verhoogt de laatste tijd haar frequentie en wij veranderen daardoor vanzelf mee.  

Het enige nadeel is dat gebruiken, gedachten en systemen die ooit voor ons werkten, niet meer passen. Dit leidt tot chaos en daagt ons uit om onszelf te herontdekken. 
Terug naar het oude gaat dus niet. 

Uit eigen ervaring weet ik hoe verleidelijk het is om controle te willen houden over een bestaan dat in elkaar  dreigt te storten. Het gevolg is echter dat we muurvast komen zitten. Het enige dat dan uiteindelijk overblijft is loslaten en  overgeven.
Een nieuw en wenselijk ‘normaal’ komt eraan, zodra we met de stroom meebewegen…

--

PS: Het idee dat een deel van de bron (mens), een ander deel van de bron (dier, groente, fruit of zaden) moet eten om te overleven paste niet meer in mijn overtuigingen. Vandaar dat ik in 2019 de stap maakte om te gaan leven van prana (=Sanskriet voor energie). Eten is hierdoor mogelijk, maar niet meer noodzakelijk.
Meer info over pranic living vind je via Amudra Madhura en Brahman Menor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten