Over mij

‘Wat betekent het om voluit te leven?’

Zonder me er bewust van te zijn, houdt deze vraag mij al sinds mijn zestiende bezig. Gedurende mijn puberteit en adolescentieperiode voelde ik me voornamelijk geleefd en later was ik vooral bezig met overleven. Met depressies, burn-out, fysieke klachten en financiële uitdagingen als gevolg.
Om te ontdekken wat voluit leven betekent, moest ik schijnbaar eerst het tegenovergestelde ervaren.

In 2007 zond ik mijn schilderij Een glimp van je ziel Nederland in. Aan iedereen die ermee in aanraking kwam vroeg ik ‘Wat bezielt je?’
In de tien jaar dat het kunstwerk rondreisde liet het niet alleen anderen, maar ook mijzelf, stilstaan bij bezieling.

Bezielen betekent leven geven aan, dus wanneer we leven vanuit de ziel wordt voluit leven mogelijk.
Maar wat is de ziel? De voorstelling die de meeste mensen hebben van de ziel is een romantisch en/of religieus gekleurd plaatje, waar men maar weinig kracht uit haalt.

Ik wil je kennis laten maken met (minimaal een glimp van) jouw ziel. Zodat je je niet langer geleefd voelt, maar de touwtjes in eigen handen neemt. En je niet langer in overlevingsmodus staat, maar volop stroomt. 

Bezield leven staat gelijk aan een geïnspireerd en authentiek leven, waarin je je vrij voelt om volledig jezelf te zijn, open en toegankelijk. Zonder stress, twijfels of zorgen, maar volledig ontspannen, vol vertrouwen en tevreden. In een lichaam dat gezond is en waarvan je optimaal gebruik kunt maken.
Het begint met een innerlijk transformatie die zich uiteindelijk in manifesteert de uiterlijke wereld.

Lieve groet,
Bianca
www.biancavanbaast.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten