3.3.22

Vaccinatieschade óf heling?!

Je hoort er steeds vaker over: fysieke klachten na de prik. Slecht(er) zien, problemen met het hart, de menstruatie, verlammingen, trombose et cetera.
Dat we vraagtekens mogen zetten bij de ingrediënten en de werking van de spuitjes is ondertussen wel duidelijk. En dat er een andere agenda achter zit dan het verbeteren van het immuunsysteem komt ook steeds meer aan het licht. Maar beweren dat alle symptomen worden veroorzaakt door de prikken is waarschijnlijk te kortzichtig.

Ons brein heeft in de eerste helft van 2020 gevaar waargenomen en het lichaam gewaarschuwd om zich klaar te maken om zo nodig te vechten of te vluchten. Als reactie hierop heeft het lichaam zich in volle paraatheid gebracht. Het heeft de spieren aangespannen, de zintuigen verscherpt, de ademhaling aangepast en de bloeddruk en hartslag verhoogt zodat er voldoende bloedtoevoer was.

Voor veel mensen is het ontvangen van de prik een teken van veiligheid. Hun brein heeft het lichaam laten weten dat de situatie nu vrij van gevaar is.
De spieren mogen ontspannen, de ademhaling mag kalmeren, alle zintuigen mogen tot rust komen en de hartslag mag omlaag.

Net als een kat die haar wonden pas likt als ze weet dat ze veilig is, gaat het lichaam in deze rustperiode herstel- en opruimwerkzaamheden uitvoeren.
Het hart heeft geen extra hulp meer nodig, de cellen van de longen krijgen eindelijk de kans om zich te vernieuwen, de vruchtbaarheid wordt gereset, omdat voortplanting weer op de agenda komt te staan. En eindelijk, eindelijk is het veilig om weer eens moe te zijn en lekker bij te slapen.

Dus voordat we (opnieuw) in angst of oordeel vervallen als de media hier steeds meer aandacht aan gaat geven, laten we in ieder geval de tijd nemen om uit te zoeken wat er werkelijk aan de hand is.

The sleeping beauty - sir Edward Coley Burne Jones 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten