21.10.14

Leestip: De goddelijke matrix door Gregg Graden

De goddelijke Matrix - Gregg Braden
Ons gevoel heeft invloed op alles om ons heen. Wie eenmaal begrijpt hoe het universum, bewustzijn en overtuigingen met elkaar in verband staan creëert een leven vol mogelijkheden.

Recente ontdekkingen laten zien dat leven, bewustzijn en energie zijn verbonden in een allesomvattend web van energie. De grondlegger van de quantumfysica Max Planck noemde het 'De Goddelijke Matrix'. In dit paradigma-doorbrekende boek beschrijft Braden hoe deze universele energie in onszelf beschikbaar is. Wie de samenhang begrijpt tussen De Goddelijke matrix, bewustzijn en geloof kan wonderen verrichten! Met voorbeelden en ontroerende praktijkverhalen toont Braden dat het bewustzijn inderdaad 'eindeloos' is. Het wordt slechts ingeperkt door ons eigen voorstellingsvermogen. Dit boek laat zien dat je die grens kunt doorbreken.

Gregg Braden is ingenieur, therapeut, spiritueel coach en een pionier in het slaan van bruggen tussen wetenschap en spiritualiteit.

(In het boek schrijft de auteur over een vrouw met kanker die in enkele minuten geneest zonder gebruik van medicatie. In de lezing hieronder toont hij een video van die heling.)BoekenBoeken

Geen opmerkingen:

Een reactie posten