8.1.15

Leestip: Een ongewoon gesprek met God door Neale Donald Walsch

Een ongewoon gesprek met God -
Neale Donald Walsch

Jarenlang hing er op het prikbord boven mijn bureau een briefje met de tekst “Op kritieke ogenblikken in alle menselijke relaties is er slechts één vraag: wat zou liefde nu doen? - Neale Donald Walsch”. De naam zei me niets, maar de vraag intrigeerde me. Pas jaren later, nadat ik het briefje kwijtraakte tijdens een verhuizing, ontdekte ik dat de tekst uit het boek “Een ongewoon gesprek met God” kwam. Eenmaal het boek gelezen was niets meer wat het ooit was geweest. 


Stel je voor dat je met God kon praten, dat je hem alles kon vragen en dat hij overal antwoord op zou geven. In 'Een ongewoon gesprek met God' beschrijft Neale Donald Walsch hoe dit hem daadwerkelijk overkwam. Zijn gesprekken met God gaan over de mens, over goed en kwaad, over werk, liefde en de zin van het leven. De belangrijkste boodschap van God? Wees de schepper van je eigen leven!


BoekenBoeken

2 opmerkingen:

  1. Leuk dat je dit plaatst.. ik heb toevallig via bol.com een 'stripboek' versie van dit boek gekocht :-) ik ben ook van plan om het boek te lezen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik hoorde dat er inderdaad een stripversie van uit zou komen. Ik heb hem nog niet gezien. Ben benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen