15.10.14

Leestip: Boek van de levensmissie door Willem Glaudemans

Boek van de levensmissie
door Willem Glaudemans
Ga je met tegenzin naar je werk? Voel je je verdwaalt en doelloos? Vraag je je af wat voor zin het leven heeft? Droom je nog steeds de dromen die je als kind had?

Een gelukkig leven is een bezield leven, dus waarom zouden we niet de ziel vragen waarom het hier op aarde is. Het ‘Boek van de levensmissie, een weg naar vervulling’ van Willem Glaudemans biedt je handvaten om je levensmissie te ontdekken en vanuit bezieling en vervulling te leven.


Waarom ben je hier op aarde? Wat is je levensmissie? Wat geeft jouw leven richting en vervulling? Essentiële vragen die maar weinig mensen rechtstreeks kunnen beantwoorden. Toch mogen we ervan uitgaan dat iedere ziel met een bepaalde bedoeling geïncarneerd is. Maar vaak zijn we ons die niet meer bewust. Als kind hadden we nog dromen wat we wilden worden, later als we groot waren. Vaak zit er nog een kern van waarheid in die dromen. Regelmatig kruisen je levensweg en je missie elkaar, momenten die haast ongemerkt voorbij gaan en worden afgedaan als niet realistisch.

In dit boek ga je ontdekken dat je een levensmissie hebt. Je krijgt handreikingen om die voor jezelf te bepalen. Je hebt immers niet voor niets talenten meegekregen. Je ziet sommige thema s in je leven steeds terugkeren. Je wordt van bepaalde dingen heel enthousiast. Je wordt steeds instinctief naar bepaalde levensgebieden toegetrokken. Wijst dat ergens op? Een missie wordt altijd in vreugde gedaan, want daar vallen je dienstbaar zijn en je geluk samen. Waar vind jij je schat? Niet op een gebaand pad, dat is het pad van een ander. Durf je buiten de gebaande paden te gaan om je levensmissie te vinden en te vervullen?

Dit boek is bestemd voor loopbaanbegeleiders, HR-medewerkers, leidinggevenden, coaches en talentencoaches en hun cliënten, voor iedereen die meer vervulling zoekt in zijn leven.


BoekenBoeken

Geen opmerkingen:

Een reactie posten